Kampioenenregen bij het Woerdense herenvolleybal

De herenafdeling van onze vereniging draait een fantastisch seizoen. Het laatste speelweekend is nog niet eens geweest, maar toch hebben al drie van de zeven herenteams in onze vereniging het kampioenschap binnengesleept!

Hét VTC Heren 7 schreef op 25 maart de kampioenstitel al op hun naam door met 1-3 te winnen van VV Utrecht. Ons laagst ingeschreven herenteam schrijft hiermee geschiedenis en promoveert naar de derde klasse!

Heren 5 speelde afgelopen woensdag een uitwedstrijd in Moordrecht en wist daar het kampioenschap met een overtuigende 0-4 winst binnen te slepen. Er staat nog één wedstrijd op het programma, maar tot nog toe zijn zij ongeslagen. Een terechte kampioen van de derde klasse!

Afgelopen zaterdag mocht Heren 4 zich aansluiten in dit rijtje kampioenen. Zij wonnen met 3-1 van Majella en zijn daarmee niet meer van de nummer 1 plek weg te slaan. Dit werd traditiegetrouw gevierd door met het gehele team even kopje onder te gaan in de sloot gelegen naast de Thijs van der Polshal.

Het seizoen is echter nog niet voorbij. Ook BPA VTC Woerden Heren 1 kan nog kampioen worden. Dit wordt beslist in het laatste speelweekend. Heren 1 speelt op 15 april hun laatste wedstrijd thuis om 15.45 uur tegen Shot Heren 1.