Trainingsschema vanaf 28 mei

Daar gaan we: de laatste trainingsronde van het seizoen! Vind hier het trainingsschema voor de komende weken.

RD2 kampioen!

Vorige week hebben de recreanten weer een toernooi gespeeld, wat voor RD2 resulteerde in een kampioenschap. Lees meer over hun road to success!

Mystery writer: H1 ’23-’24

Het zit er weer op. Lees meer over het seizoen van Heren 1, geschreven door een rasechte mystery writer!

Quadrantbouw VTC Woerden Dames 1 knalt het seizoen uit

Wat een vuur, wat een publiek en wat een emotie.
De laatste wedstrijd van de dames was er een om nooit te vergeten.

Net aan geen bekerwinst voor Quadrant Bouw VTC Woerden DS1 in Enkhuizen!

Er stond een aardige tocht op de planning toen eenmaal bekend werd dat de dames uit Woerden hun halve finale van de beker in Enkhuizen moesten spelen. Dit betekende half 6 de auto in om op tijd aan te komen voor de wedstrijd van kwart voor 9. Maar de lange tocht deed niks onder aan het enthousiasme van de Woerdense dames die stonden te poppelen om te stunten deze wedstrijd.

Quadrant Bouw VTC Woerden dames 1 pakt sensationele 4-0 winst in eigen hal

De dames van Quadrant Bouw VTC Woerden mochten zich na een wedstrijdvrije week weer opmaken voor een potje in eigen hal. Een uur later dan normaal, namelijk om 16:45 uur, klonk het eerste fluitsignaal en begon de wedstrijd tegen Vollingo DS 2 uit Gouda.

Quadrant Bouw VTC Woerden dames 1 houdt zicht op promotie dankzij winst op Villa Dorrestein ZVH

Deze week stond wederom een spannende wedstrijd op het programma voor Quadrant Bouw VTC Woerden dames 1. In Zevenhuizen werd gespeeld tegen de huidige nummer twee van de competitie, Villa Dorrestein ZVH dames 1.

Quadrant Bouw VTC Woerden DS1 houdt 4 punten in eigen huis door met 3-1 te winnen van Leython DC DS2

Na een wedstrijd vrije week en verschillende bezoekjes aan diverse skigebieden in Oostenrijk was het deze week weer tijd om volle bak te trainen. Manon Kwakkenbos haar vrijwilligerswerk op de pistes viel helaas buiten de wedstrijd vrije week waardoor die er niet bij kon zijn bij de wedstrijd tegen Leython. Gelukkig was Femke van Leeuwen, voor sommige speelsters een oud bekende, bereid om met ons mee te spelen.

VTC Woerden over veilig sportklimaat

Joost Roede, Lisette Gastel en Tamar Woudenberg vertellen aan de Woerdense Courant hoe binnen VTC Woerden wordt gewerkt aan een veilig sportklimaat.

Quadrant Bouw VTC Woerden morst geen enkele set

Afgelopen vrijdagavond speelde de Woerdense formatie tegen Waterlanders Dames 1 in Nieuwkoop. Met al twee wedstrijden in de benen van eerder deze week, en een kranig verwerend Waterlanders, werd het een zwaarbevochten 0-4 overwinning. Daarmee heeft Quadrant Bouw VTC Woerden deze week in drie wedstrijden nog geen enkele set laten liggen.