Team van de week: Recreanten Dames 6

Dit jaar start VTC met een nieuw concept: team van de week! Elke week zetten we een ander team in het zonnetje, zodat we elkaar beter leren kennen.

Quadrant Bouw VTC Woerden D1 neemt 4 punten mee uit ‘de hel van Protos’

Op zaterdag 19 oktober ging de wekker voor de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden D1 eerder dan normaal, want ze werden om 11:00 verwacht in Utrecht voor de eerste uitwedstrijd van het seizoen. Door de afwezigheid van Jiske Vrolijk nam Marina Mijajlovic deze keer de rol als libero op zich.

Bondscontributie

Volgende week wordt naast de reguliere contributie ook de bondsbijdrage weer afgeschreven. Liever in delen betalen? Mail dan even naar penningmeester@vtcwoerden.nl

Tweede winst in de competitie voor Quadrant Bouw Woerden dames 1

Wij mochten voor de derde keer voor ons eigen publiek spelen en dit voelde vertrouwd aan. Op zaterdag 12 oktober was het een kleine SuperSaturday bij VTC Woerden.

Team van de week: Dames 2

Dit jaar start VTC met een nieuw concept: team van de week! Elke week zetten we een ander team in het zonnetje, zodat we elkaar beter leren kennen. Wil je het team van de week in actie zien? Komend weekend speelt Dames 2 thuis!

Team van de week: Heren 2

Dit jaar start VTC met een nieuw concept: team van de week! Elke week zetten we een ander team in het zonnetje, zodat we elkaar beter leren kennen. Wil je het team van de week in actie zien? Komend weekend speelt Heren 2 thuis!

Eerste winst in de competitie voor Quadrant Bouw Dames 1

VTC Quadrant Bouw dames 1 heeft het competitieseizoen gestart met een 3-2 winst tegen Forza Hoogland dames 1.

Team van de week: Jongens B1

Dit jaar start VTC met een nieuw concept: team van de week! Elke week zetten we een ander team in het zonnetje, zodat we elkaar beter leren kennen. Wil je het team van de week in actie zien? Komend weekend speelt JB1 thuis!

Quadrant Bouw VTC Woerden dames 1 door naar de volgende ronde van de beker

De dames van Quadrant Bouw VTC Woerden dames 1 gaan goed uit de startblokken. Voordat het seizoen begon mochten de dames in twee oefen toernooien laten zien wat ze in huis hadden.

Rabo ClubSupport

Vanaf zaterdag 21 september doen we weer mee aan de Grote Clubactie. Lees meer over hoe jij onze vereniging kunt steunen en mee kunt helpen aan een onvergetelijke jubileumdag!