Eén punt voor Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1

Verslag door Lianne de Langen

Zaterdag 11 februari speelde Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1 tegen Thor Dames 1.  Ondanks de inzet, strijdlust en het doorzettingsvermogen verliest VTC Woerden de wedstrijd met 1-3 van hun directe concurrent.

De eerste set komen de dames van VTC Woerden al snel op een achterstand van 9-2. Ondanks een time-out en een wissel aan de kant van Woerden loopt Thor met een sterke serviceserie verder uit naar 15-5. Er wordt nog een dubbele wissel ingezet, maar dat mocht niet baten. De eerste set verliest Woerden met 11-25.

De tweede set loopt redelijk gelijk op tot 14-16, waarna een serviceserie van Thor volgt. Bij Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1 wordt een dubbele wissel ingezet, maar voor de spelverdeelster is het lastig om de aanvallers goed te bedienen en de aanvallers komen niet goed tot score. Bij 17-23 achterstand wordt er hard terug geknokt en er wordt druk gezet met de service. Helaas eindigt de tweede set met 22-25 verlies.

De derde set start Woerden niet sterk, wat resulteert in een achterstand van 1-7. Daarna herpakt Quadrant Bouw VTC Woerden zich. Er wordt beter gebruik gemaakt van de hoeken om te scoren. Woerden komt op een voorsprong van 14-11 te staan. Thor vecht zich terug met een sterke service en loopt verder uit. Ook Woerden weet de servicedruk terug te vinden en komt terug tot 22-24. Ondanks nog een wissel wordt de derde set verloren met 22-25.

De vierde set wordt gestart met een andere opstelling. De druk om te moeten winnen is eraf bij de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1 en dat is te zien in het spel. Er wordt vrijuit gespeeld en al snel staat Woerden op een voorsprong van 10-2. Het sterke spel wordt vastgehouden. Thor komt nog even terug, maar de laatste set gaat met 25-15 winst naar de dames van VTC Woerden.

Zaterdag 18 februari spelen wij een uitwedstrijd om 15.30 uur in de Hel van Protos. Gelukkig hebben we vuurvaste vingers en zijn we duivels genoeg, dus we zullen ons er vast thuisvoelen! Denkt u deze vlammenzee ook te kunnen trotseren? Dan zien we u graag op de tribune!