QUADRANT BOUW VTC WOERDEN WINT 3-1 VAN THOR DAMES 1!

Verslag door Sascha van Arnhem

Na afgelopen seizoen te hebben verloren van deze ploeg, viel er nog een appeltje met ze te schillen en dat is zeker gelukt. Het was een zeer spannende pot, met veel pieken en dalen, maar gelukkig waren er meer en langere pieken!!

De dames van VTC Woerden begonnen uitstekend en hadden een flinke voorsprong. Die voorsprong konden ze alleen niet vasthouden en het stond weer gelijk. Daarna kreeg Thor een flinke voorsprong. De dames van VTC probeerden nog terug te vechten, maar dat lukte helaas niet. Thor scoorde 8 keer direct uit hun service. Thor won de eerste set met 25-15.

De dames van Quadrant Bouw VTC Woerden wisten de 2e set weer goed te starten. Hierna liep Thor weer bij en bleef het gelijk oplopen. Toch bleven de dames van VTC Woerden een kleine voorsprong houden, die ze gelukkig gedurende de set vol konden houden. De dames van VTC wonnen dan ook deze set met 20-25!

De dames van VTC wisten ook set 3 met een voorsprong te beginnen. Ook deze set liep geleidelijk, waarin de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden de voorsprong wisten te behouden. De dames hadden ook de service van Thor onder controle, er was maar 1 directe service fout gemaakt! De dames wonnen deze set met 22-25.

De laatste set begonnen de dames van VTC weer erg sterk. Zo was er in het midden van de set een voorsprong van 6 punten. Deze voorsprong wisten ze uit te breiden naar 9 punten. De dames van Quadrant Bouw VTC Woerden wonnen dan ook deze set met een mooie 17-25. 

Aankomende zaterdag spelen de dames van VTC Woerden Thuis in de Thijs van der Polshal tegen Taurus dames 2. Het is dan ook Super Saturday, dus wordt het een spektakel van een wedstrijd, inclusief dj. Bent u er ook bij om deze Super Saturday mee te maken?