Senioren

Volledige competitie

Wil je graag trainen en wedstrijden spelen?

Dan past de seniorencompetitie goed bij jou! VTC Woerden heeft ca. 15 senioren teams op verschillende niveaus. Er is dus altijd wel een team dat bij jou past.

Hieronder lees je er meer over.

Voor wie?

De seniorencompetitie is bedoeld voor iedereen die ouder is dan 18 en graag zowel wil trainen als wedstrijden wil spelen. Ben je nog geen 18? Ook dan is het mogelijk in om in de seniorencompetitie mee te doen wanneer dit beter bij jou past. Neem dan gerust contact op.

VTC Woerden heeft ca. 8 herenteams en ca. 7 damesteams op verschillende niveaus. Een team bestaat uit 8 – 12 spelers. Wat jouw volleybalervaring ook is, de kans is groot dat er een team is dat goed bij je past!

Wanneer?

Afhankelijk van jouw team train je 1 of 2 keer per week ca. 1,5 uur.

Ca. 22 keer per jaar speel je een wedstrijd. De competitie begint eind september en loopt door tot midden april. Rondom de schoolvakanties worden er meestal geen wedstrijden gespeeld. Tegen elke tegenstander speel je 1x thuis in Woerden en 1x uit.

Thuiswedstrijden kunnen gespeeld worden op de vrijdagavond en op de zaterdag. Als team kun je aangeven wat jullie voorkeur heeft. Uitwedstrijden worden door de tegenstander ingedeeld, ook dit zal voornamelijk op de vrijdag en/of de zaterdag zijn.

Contributie

Voor je lidmaatschap van VTC Woerden betaal je maandelijks (m.u.v. juni en juli) contributie. Daarnaast betaal je een bondsbijdrage aan de Nevobo. Deze bondsbijdrage wordt één keer per jaar in oktober door VTC geïncasseerd. De kosten zijn als volgt:

  • Contributie: € 29,30 per maand (10x per jaar)
  • Bondsbijdrage: € 90,50 per jaar

Daarnaast betaalt elk lid een borg van €15,- voor het wedstrijdshirt.

Contactpersonen

Sanne Veenhof

Sanne Veenhof

Coördinator Dames
Esther van Sligtenhorst

Esther van Sligtenhorst

Coördinator Dames
Merel van der Veer

Merel van der Veer

Coördinator Dames
Imoha van Sluijs

Imoha van Sluijs

Coördinator Dames
Sander Schouten

Sander Schouten

Coördinator Heren
Robbin Kemp

Robbin Kemp

Coördinator Heren

Neem contact op

Een vraag of opmerking? Laat het ons weten en we nemen contact op.