Mini’s

6 t/m 12 jaar

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en lijkt het je leuk om te gaan volleyballen?

Kom meedoen bij de mini’s van VTC Woerden! Bij de mini’s werken we met het CirculatieMiniVolleybal (CMV) systeem, ook wel CoolMovesVolley genoemd.

Hieronder lees je er meer over.

Voor wie?

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en lijkt het je leuk om te gaan volleyballen? Kom meedoen bij de mini’s van VTC Woerden! Bij de mini’s werken we met het CirculatieMiniVolleybal (CMV) systeem, ook wel CoolMovesVolley genoemd.

We beginnen met gooien en vangen en geleidelijk worden hierbij volleybaltechnieken (zoals onderhands spelen, bovenhands spelen, serveren, smashen) aangeleerd. Veel balcontact staat hierin centraal.

Als mini kunnen meedoen aan minitoernooien; dat zijn ca. 6 à 7 toernooien per seizoen, allemaal georganiseerd door verenigingen in de regio. We maken teams op CMV-niveau, dus iedere mini kan op zijn/haar eigen niveau meedoen! De toernooien zijn op zaterdagochtend.

Is volleybal iets voor jou? Daar kun je maar op 1 manier achter komen: DOEN! Je mag 3 keer gratis komen meetrainen. Afhankelijk van je leeftijd train je op maandag of woensdag.

Wanneer?

Afhankelijk van je leeftijd train je op maandag of woensdag. Wil je komen meetrainen? Neem dan contact met ons op en je hoort van ons bij welke trainingsgroep je kunt aansluiten en op welke dag en tijdstip er getraind wordt.

Contributie

Voor je lidmaatschap van VTC Woerden betaal je maandelijks (m.u.v. juni en juli) contributie. Daarnaast betaal je een bondsbijdrage aan de Nevobo. Deze bondsbijdrage wordt één keer per jaar in oktober door VTC geïncasseerd. De kosten zijn als volgt:

  • Contributie: € 17,25 per maand (10x per jaar)
  • Bondsbijdrage: € 30,50 per jaar

Daarnaast betaalt elk lid een borg van €15,- voor het wedstrijdshirt.

Het minilidmaatschap is per maand opzegbaar.

Contactpersonen

Dorien Vrolijk

Dorien Vrolijk

Coördinator mini’s & minitrainer

Dorien coördineert de mini-afdeling en geeft trainen aan de twee woensdaggroepen.

Jantien Bos

Jantien Bos

Minitrainer (jongste groep)

Jantien geeft trainen aan de maandaggroep.

Jiske Vrolijk

Jiske Vrolijk

Minitrainer (minicompetitie)

Jiske geeft op maandag en woensdag trainen aan de competitiemini’s.

Barbara van Eck

Barbara van Eck

Coördinator mini’s

Barbara coördineert de mini-afdeling.

Neem contact op

Een vraag of opmerking? Laat het ons weten en we nemen contact op.