Quadrant Bouw VTC Woerden dames 1 verliest van VV Utrecht

Verslag door Rosa Helmantel

Op zaterdag 14 oktober stonden de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden klaar voor hun volgende pot. De start van de eerste set verliep prima. Door een pittige serviceserie van de tegenstander, raakten de dames wat uit balans. Ze vochten zichzelf terug in de set, maar trokken helaas toch aan het kortste eind.

Met een 0-5 achterstand begonnen de dames uit Woerden de tweede set moeizaam. Coach Mark Hakhof probeerde met de nodige time-outs en wissels het tij te keren, maar de dames wisten de achterstand niet in te halen. De tweede set ging helaas verloren met 12-25.

Ook de derde set begonnen de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden met een achterstand. Met drie wissels aan de kant van Woerden veranderde de teamsamenstelling en zetten de dames hun poging tot het winnen van de set voort. Kirsten Blok en Imke Hoogeveen wisten tijdens hun invalsbeurt mooi spel neer te zetten. Ondanks de door de dames vertoonde inzet, ging de set verloren. Wel wisten de dames zichzelf terug in de wedstrijd te werken, waardoor de vierde set met een voorsprong voor VTC begon. De dames wisten meer vrijuit te spelen, maar verloren helaas ook de laatste set.

Volgend weekend genieten wij van een vrije zaterdag. Voldoende tijd dus, om onszelf klaar te stomen voor de volgende pot op 28 oktober in Bergambacht. Zien we u daar?