Opa van Dam Memorial oliebollentoernooi

Op vrijdag 29 december 2023 wordt van 19:00 tot 23:00 het jaarlijkse Opa van Dam Memorial oliebollentoernooi gehouden. Dit is ieder jaar weer een speciaal moment en is bedoeld als familie- en teamfestijn. De oliebollen zijn gratis. Een mooie afsluiting van het jaar 2023!

Prijzen en een eervolle vermelding

Uitgangspunt voor het toernooi is een leuke avond recreatief volleybal voor de hele familie. Er geldt een aantal (aangepaste) spelregels, zoals geen sprongservice en geen smash.

Na aanmelding volgt een bevestiging met als bijlage de aangepaste spelregels.

Om in aanmerking te komen voor de prijzen en/of een eervolle vermelding dient in elk team tenminste twee dames in het veld te staan. Lukt dat niet, dan is de deelname aan het toernooi natuurlijk altijd mogelijk, echter zonder recht op de prijzen.

Wat moet het team doen?

De teams worden verzocht zich uiterlijk 18.45 uur bij de wedstrijdtafel in de hal (dus niet in de gang) te melden, dit doet de aanvoerder. Het toernooi start exact om 19.00 uur.

Er wordt op tijd gespeeld. Je helpt je team en de organisatie door een enkele wedstrijd te fluiten en te tellen en de uitslag op het wedstrijdbriefje aan de wedstrijdtafel in te leveren.

Aanvullende informatie

Aanmelden kan per e-mail: oliebol@vtcwoerden.nl. Er kunnen maximaal 28 teams meedoen, dit wordt bepaald in volgorde van aanmelding per email. Bij aanmelding per email volgt binnen een paar dagen een bevestiging, pas dan is je inschrijving definitief.

De deelnamekosten bedragen per team € 30,00, inclusief de kosten voor de zaalhuur, de oliebollen en een gezellige sfeer. Inschrijftermijn voor de teams sluit 48 uur voor aanvang van het toernooi of wanneer het maximum aantal teams is bereikt.

Tijdens de wedstrijden wordt in de sporthal de muziek verzorgd door DJ Iano.

Na afloop van het toernooi blijf je natuurlijk nog even na om onder het genot van een drankje het jaar 2023 te evalueren en te dansen op de muziek van Redwave Disco Show.

Ben jij er ook bij?