Quadrant Bouw VTC Woerden verliest van Switch D1

Verslag door Lize van Vliet

Afgelopen donderdag kwamen de dames van Woerden aan in Utrecht. Als eerste wedstrijd van het jaar was er het plan om de champagne fles te ontpoppen en deze wedstrijd te winnen. Dit is door het sterke spel van Switch niet gelukt.

Switch kwam ondanks de kerstvakantie goed uit de verf.

De eerste set serveerden zij sterk waardoor Woerden hun pass nog niet onder controle kreeg en niet in hun spel konden komen. De set eindigde met 25-18 voor Switch.

De tweede set sterkte de pass van Woerden en kwamen zij meer hun ons spel. Er kwam meer variatie in het spel, maar dit mocht nog niet baten. Switch hengelde ook deze set binnen met 25-21.

Het was nu of nooit voor Woerden. Het team gooide er wat gas op, maar deze set werd er slim gebruik gemaakt van de handen van Woerden. Switch verdedigde sterk en bleef scoren. De set eindigde in 25-16 voor Utrecht.

De laatste set werd gespeeld vanuit de mindset om plezier te maken. Woerden had door dat dit niet hun wedstrijd was en stapte deze set in met een andere mindset. Dit had effect. VTC kon onbevangen spelen en eindigde deze set met 18-25.

Helaas konden de dames van VTC Woerden geen winst meenemen naar huis. De wedstrijd werd gewonnen door Switch met 3-1. Zaterdag 27 januari, 12.00 is er een herkansing tegen VV Utrecht.