Informatie voor vrijwilligers

De belangrijkste informatie en antwoorden op veelgestelde vragen.

Deze pagina bevat alle relevante informatie over de vereniging en over het volleyballen. Klik op één van de categorieën om het overzicht te filteren.

Mocht er informatie ontbreken, vul dan het contactformulier in onderaan deze pagina.

De mailbox kun je bereiken door in te loggen op gmail.com.

Gebruikersnaam: het mailadres, bijvoorbeeld info@vtcwoerden.nl
Wachtwoord: gebruik het wachtwoord dat je hebt ontvangen of vraag een nieuwe aan via tz@vtcwoerden.nl.

Volg de volgende stappen om mails automatisch door te sturen naar een eigen mailadres:

1. Log in op gmail.com

2. Klik rechtsboven op het tandwiel en kies voor ‘Alle instellingen bekijken’

3. Klik bovenin op ‘Doorsturen en POP/IMAP’:

4. Klik op ‘Een doorstuuradres toevoegen’ en voer hier jouw mailadres in.

5. Je ontvangt een bevestigingscode op jouw mailadres, deze dien je hier weer in te voeren.

6. Klaar!

Volg de volgende stappen om mails automatisch te laten binnenkomen in jouw e-mailprogramma (bijvoorbeeld Outlook).

1. Log in op gmail.com
  2. Klik rechtsboven op het tandwiel en kies voor ‘Alle instellingen bekijken’

3. Klik bovenin op ‘Doorsturen en POP/IMAP’:

4. Zet IMAP-toegang aan

5. Ga naar jouw e-mailprogramma en kies voor het toevoegen van een nieuw account.

6. Vul de juiste SMTP gegevens in
    De juiste gegevens kun je op deze pagina vinden.

Neem contact op

Een vraag of opmerking? Laat het ons weten en we nemen contact op.